DANIEL YNGWE

Sång, Saxofon, Show


Sångaren och saxofonisten Daniel Yngwe är en diamant med mångfacetterad begåvning. Han har en spännvidd och röst som sträcker sig från den vackraste opera till tung hårdrock, allt toppat med elegans och attityd anpassat till respektive karaktär. Rösten är han född med och rolltolkningen har växt fram i Wallmans gedigna showskola.

Hans show är orginell och omväxlande med en bred blandning av olika sångstilar, saxofonspel och komedi. Daniel anpassar sig efter kundens önskemål och rör sig ledigt mellan ytterligheter som schlager, Elvis, opera och hårdrock. Han använder sig flitigt av sina skådespelartalanger som utvecklades på showkrogen Wallmans och som resenärer med Birkabåtarna nu får ta del av då Daniel är en ofta återkommande nöjesvärd där.

   

Underhållningen passar utmärkt vid mässor, företagsevent, temafester, bröllop och övriga tillställningar. Daniel har även stor vana av att anordna tävlingar och allsång och har uppträtt tillsammans med artister som Martin Stenmark, Eric Saade, Babsan, Lill Lindfors, Jessica Andersson, Måns Zelmerlöf, Sonja Aldén, Shirley Clamp etc. Han spelar idag med ett par olika bandkonstellationer och är en av frontfigurerna i den välkända gruppen "The Fantastic Four" som 2012 i konkurrens med 7000 tävlande vann både priset som "Best Vocal Group" och "2012 Senior Grand Champion Performer Of The Year" i Hollywood!


 

 
   
   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS