Musik Lista
TOWER ENTERTAINMENT
PIANOBAR

Oavsett om du är ute efter en cocktail i en lugn och skön miljö eller om du vill ha partystämning
med klackarna i taket så är en pianobar helt rätt ställe!


Vi hyr ut barpianon och förmedlar professionella pianister!

Förr i tiden var det i Sverige mycket vanligt med barpianister och det fanns knappt några barer, caféer eller restauranger som inte hade ett piano. Då det infördes högre kostnader för barägarna som hade levande musik gjorde de sig av med sina pianon och i och med detta gjorde Sverige en stor kulturell förlust.

Idag anses en pianobar vara något mycket exklusivt och återfinns i stort sätt endast på lyxigare hotell. Att sitta runt en pianobar och höra klassiker av Louis Armstrong, Miles Davis, John Coltrane, Beatles, Elton John, George Michael etc. kan få saker mäta sig med. Det är en otroligt avkopplande upplevelse och ger en fantastisk samhörighet tillsammans med personer som du kanske inte kände för en stund sedan. Vi anser sättet att mötas kring vara unikt.

Under de senaste 20 åren har pianobarernas ursprungliga idé utvecklats i framför allt Norge med ett partykoncept som innebär att den professionella barpianisten tagit rollen som en energisprudlande entertainer. Det har i folkmun benämnts som "high energy" eller "pianobar party" och det är sannerligen rock´n roll med klackarna i taket, party och ett högt tempo som gäller.

Pianoentertainerns förmåga att agera och kommunicera i samklang med publiken gör att alla känner sig delaktiga och engagerade till max. Tower Entertainment arbetar aktivt för att den kulturella och trevliga företeelsen med barpianister på etablissemangen skall återuppstå och utvecklas i Sverige!Pianobaren passar alldeles utmärkt för svensexor, möhippor, bröllop, födelsedagskalas och övriga speciella tillfällen. Låna micken själv och bli en stjärna till pianistens ackompanjemang!

Företag hyr med fördel en Pianobar till firmafesten, kickoffs, kundevents, jubileum, festivaler och konferenser. Något nytt som ger avkoppling och samhörighet där vi även kan erbjuda olika typer av musiklekar och tävlingar!

En pianobar passar överallt, det blir den naturliga samlingsplatsen - Du och din fantasi bestämmer var!!


Pianobar för uthyrning.

Pianobar för uthyrning.

Tack vare Tower Entertainment kan du nu få din pianobar där du
vill ha den. Vi hyr ut kompletta mobila pianobarer inklusive PA,
digitalpianon, barstolar och övrig utrustning för ett par timmar,
en helg eller under en längre tidsperiod som du själv avgör.
Kontakta oss för ytterligare information.

Vi söker fler professionella barpianister till våra kunders uppdrag. Intresserad? Maila oss kort info gärna m.bild, referenser och audio.

Pianobar Intro


Pianobar Party!


Pianobar Lounge


Pianobar Party! 2