UNDERHÅLLNING

Här nedan kan du se ett mindre urval av våra artister.
Kontakta oss gärna för ytterligare artister eller om du har specifika önskemål.


Ivan & Lacki
Varietéunderhållning

Ivan & Lacki har under lång tid varit ett etablerat namn hos underhållningsbranschen. De levererar en varietéunderhållning som bygger på visuell upplevelse med universal humor som går hem i alla kategorier av gäster. Ett säkert kort för att lätta på stämningen och få något att prata om samt förundras över.Mer info

Daniel Yngwe
Sång, Saxofon, Show

Daniel Yngwe är en diamant med mångfacetterad begåvning. Han har en spännvidd och röst som sträcker sig från den vackraste opera till tung hårdrock, allt toppat med elegans och attityd anpassat till respektive karaktär. Rösten är han född med och rolltolkning har växt fram i Wallmans gedigna showskola.


Mer info

Marcus Palm
Stand Up, Konferencier

Marcus Palm gjorde sin debut som Stand Up 1997 och har sedan dess hunnit med över 1300 uppträdanden. Hans ämnesval handlar främst om aktuella händelser och absurda vardagssituationer. Han bjuder mer än gärna på egna pinsamma upplevelser och gräver djupt i problematiken kring relationer och vad som skiljer manligt och kvinnligt.

Mer info


Jens Jadbäck
Magiker, Close Up

Jens Jadbäck är magikern som får dig att undra om det du just sett verkligen är möjligt! Det är inte många som fått se magi på riktigt nära håll, men när Jens är i farten sker trolleriet i dina egna händer. Nästan vad som helst blir till ett redskap; ett mynt, ett glas, bestick eller en gummisnodd, och Jens ser till att alla får ta del av magin.


Mer info

The Fantastic Four
Showgrupp, Sång

The Fantastic Four är den Svenska Motowngruppen som tagit vid där The Four Tops & The Temptations slutade. De fick sitt stora genombrott i "Talang 2007" och har turnerat i hela Norden och stora delar av Europa. De har uppträtt på allt från privata arrangemang, för kungafamiljen, på otaliga företagsevent samt haft en krogshow.


Mer info

Micke Askernäs
Mentalist, Tankeläsning, Show

Micke Askernäs är mentalist, tankeläsare och showartist. Han drar frågorna till sin spets som alla tror sig veta svaret på; går det att läsa folks tankar, kan man förutse framtiden, är det möjligt att böja metall med bara tanke-kraft? Med humor, spänning och magisk underhållning bjuder denna show på ett annat svar än vi kanske räknat med.


Mer info