JENS JADBÄCK

Magiker, Close Up


Jens Jadbäck är magikern som får dig att undra om det du just sett verkligen är möjligt! Det är inte många som fått se magi på riktigt nära håll, men när Jens är i farten sker trolleriet i dina egna händer. Nästan vad som helst blir till ett redskap; ett mynt, ett glas, bestick eller en gummisnodd, och Jens ser till att alla får ta del av magin.

Han har ett flertal olika akter för att kunna anpassa sig till olika typer av arrangemang såsom, bröllop, företagsevent, cocktailpartyn, barer och mässor. Som "Close Up-magiker" får Jens många jobb då det är den perfekta underhållningen och "isbrytaren" vid olika typer av mingel.

   

Jens passion är kortmagi och du som vill se något riktigt magiskt behöver bara slå dig ner vid bordet. En föreställning i ett lugnare tempo men det gäller fortfarande att ha ögonen med sig. Ni sitter så nära ni kan komma och händerna är alltid på bordet. Ändå sker det omöjliga – gång på gång!

Han har även en scenshow där det osannolika blandas med komik. Jens framför sin scenshow med oavbruten publikmedverkan där stort och smått presenteras medan korlekar flyger genom luften, händer kedjas fast och frukter dyker upp på underliga ställen...

LÄNKAR:
Showreal
   
   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS