THE FANTASTIC FOUR

Showgrupp


The Fantastic Four är den Svenska Motowngruppen som tagit vid där The Four Tops, The Temptations och The Platters slutade. Som showgrupp är de unika i Svensk musikindustri och består av en kvartett med skönsjungande herrar; Robert Haglund, bas, Jonas Fritzon, baryton, Daniel Yngwe, tenor och Niklas Lamby, tenor.

Gruppen bildades 2001 men fick sitt egentliga genombrott 2007 då de deltog i Tv-programmet "Talang". Flera skivbolag stod på kö och 2008 släpptes deras debutplatta. Vintern 2011 var de med på turnen "Familjens Julkalas" med bland andra Eric Saade, Lotta Engberg, Timoteij och Sonja Aldén.

   

Sommaren 2012 begav sig gruppen till Hollywood för att delta i världens största talangtävling "World Championship Of Performing Arts" (WCOPA). I konkurrens med 7000 artister från mer än 40 länder tog man inte bara hem titeln som "Best Vocal Group" utan hela tävlingens 1:a pris "2012 Senior Grand Champion Performer Of The Year"!

De har efter detta turnerat runt i hela Norden och större delen av Europa. Förra året gjorde man sina första spelningar i Las Vegas och det har under åren blivit ett stort antal framträdanden bl. a. för Kungafamiljen, på mässor, events, företagsevenemang, stadsfester och jubileum. Nu laddar man om med en ny fartfylld show med de största hitsen från 50- & 60-talet. Med The Fantastic Four får ni inte bara ett otroligt professionellt framträdande, ni får en show i världsklass att minnas!

 
 
   
   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS