MARCUS PALM

Stand Up, KonferencierMarcus Palm gjorde sin debut som Stand Up 1997 och har sedan dess hunnit med över 1300 uppträdanden. Hans ämnesval handlar främst om aktuella händelser och absurda vardagssituationer. Han bjuder mer än gärna på egna pinsamma upplevelser och gräver djupt i problematiken kring relationer och vad som skiljer manligt och kvinnligt. Hans starkaste sida är nog att han alltid är på bra humör och har med sig en härlig och smittsam energi upp på scenen.

Marcus Palm arbetar även som konferencier och har gjort åtskilliga jobb på företagsevent och har även fungerat som publikcoach vid arrangemang som Parlamentet, Skavlan, Gäster med gester, Time Out, Så ska det låta, Gladiatorerna etc. Man kan konstatera att han har gott om erfarenhet av publkkontakt... Det slutar dock inte där, han är även en anlitad röstspeaker åt olika företag och har en bakgrund som skådespelare med roller i "Inga tårar", "Hundtricket", "Nolltolerans", "Det okända" och "Beck".

   


REFERENSER:
Stort tack för dina klockrena framträdanden i Fyrishov. Vi har fått enormt mkt positiv feedback angående dig och hela arrangemanget i övrigt. Du var hysteriskt rolig, och vi anlitar dig gärna igen!
MVH Erik, Lena på Taket

Igår var jag på SysterOBror och hamnade bland en publik på 450-500 hängivna standup-älskare, de som inte var det innan blev det. Schyffert var där också och var ännu bättre (aldrig sett han så bra). Jag säger bara Marcus Palm, vilken utveckling, vilket material och vilken publikkontakt. Han fick hela stället i gungning. Respekt Motherfucker!
/Özz Nujen

   
 

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS