MICKE ASKERNÄS

Mentalist, tankeläsning, showMicke Askernäs tar med en god portion humor, spänning och förbluffande underhållning med dig på en resa som får dig att ifrågasätta din fria vilja. Går det verkligen att läsa tankar, att läsa folk, deras minspel, kroppsspråk och subliminala signaler? Kan man verkligen styra eller förutse folks tankar och beslut uder en hel kväll? Micke Askernäs tycks ha allt detta under kontroll. Och lite lagom nonchalant passar han dessutom på att böja metall med tankekraft och spelar rysk roulette med skarpladdade häftpistoler i en smått otrolig föreställning man inte glömmer i första taget.

Redan 2009 blev han Svensk Mästare för första gången i Mentalism. 2010 blev han känd för det Svenska folket då han deltog i "Talang". 2011 blev Micke Svensk Mästare och Grnad Prix-vinnare i Magi, samt återigen Svensk Mästare i Mentalism. Han belönades även med en silvermedalj vid det Nordiska Mästerskapet i Magi och gästspelade på Palace Station Hotel & Casino i Las Vegas. 2012 placerade sig Micke på en imponerande sjundeplats och etablerade sig som en av världens 10 bästa mentalister! Han har därefter framfört sin föreställning "Inside Your Mind" femton gånger i Hollywood och är nu aktuell min sin nya show "Master Mind" på Göta Lejon.

   

Mickes shower anpassas för en stor mängd sammanhang och passar utmärkt till events, mässor, företagsarrangemang och privata tillställningar. Det är en perfekt underhållning och en show som känns helt omöjlig och lämnar ingen oberörd..
.

LÄNKAR:

Showcase

   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS