Ivan & Lacki

VARIETÉUNDERHÅLLNING

Ivan & Lacki har under lång tid varit ett etablerat namn inom underhållningsbranschen. De presenterar en scenunderhållning som håller absolut högsta klass. Med en fartfylld varieté i en balanserad mix av skicklighet och komik, allt ihopvävt med en visuell och universal humor, får de publiken inom alla åldersgrupper att skratta, förundras och slappna av.

 

Ivan & Lacki har en stor och varierad repertoar för att kunna tillfredställa samtliga typer av events och kundförfrågningar. Professionellt genomför de olika akter på scen, men kan förutom detta ikläda sig rollen som den "nitiske entrévakten" som naturligtvis hittar alltifrån handgranater till bananer hos de han visiterar, en levande staty, den komiske förvirrade servitören som alla tycker synd om eller den tre meter långa styltgående figuren. Ja, möjligheterna är många och den bästa starten på ett event kanske är att inleda med de häpnadsväckande eldkonster denna duo presenterar.

 

RECENSIONER
"Ivan & Lacki bjöd på hisnande, nervkittlande nummer utförda med stor skicklighet och finess kopplat med mycket värme och humor. Vi skrattade och skrek om vartannat."

Titti Schöldberg, Pfizer AB

”Höjdpunkten på hela konferensen blev Ivan & Lackis show under middagen, ett perfekt sätt att få fart på stämningen.”

Anna Ros, SkandiaLÄNKAR

Showreal

 

   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS
TOWER ENTERTAINMENT