Musik Lista

MALIN JONSSON

Pop, Folk, CountrySångerskan och kompositören Malin Jonsson är född och uppvuxen i byn Lima i nordvästra Dalarna. Hon har alltid haft ett stort musikintresse och började som ung att både spela och sjunga. 1998 tog hon examen som socionom och det var först efter detta som hon på allvar började ägna sig åt musiken.

Under åren som gått har hon bland annat medverkat i gruppen "Malins Elektriska" vars tolkning av Ainbusks låt "Kom så far vi härifrån" låg etta på Radio Dalarnas topplista under nästan ett år. Under sitt egna namn har hon spridit sin musik via spelningar i P4 och P3, varit utmanare i Svensktoppen fem gånger samt medverkat i SVT´s program "Go´kväll"

Hon har även hunnit med att sjunga duetter med både Björn Skifs och Mikael Rickfors som för övrigt medverkade på hennes debutalbum "Mitt första album". Den släpptes 1998 med ett par bejublade releasepartyn bland annat på den populära restaurangen Vanadis i Sthlm.

   

Malin Jonsson har numera sitt boende både i Malung och Sthlm och har nyligen släppt singeln "Mirakel" från sitt andra album "Två sidor av mig" som har release i slutet av januari 2011.

 

 
   
   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS