Musik Lista

SoulBox
Soul, Disco, FunkSoulbox är ett 11 (!) man starkt partyband som även de spelar soul, disco och funk från 70-, 80- & 90-talet. Deras show "In Full Color" är en tillställning som sätter färg på vart event då gruppen ger sig hän med sin sprittande spelglädje och gungande groove.

Gruppen gjorde sig kända redan för runt 20 år sedan då de startade i sann "Commitments-anda" och har sedan dess stått på de flesta krogar, scener och tillställningar i Göteborgsområdet. Efter att ha tagit en liten paus är de nu återigen tillbaka då de längtar efter att sprida sin glädje och underbara partymusik till varje fest.

Soulbox utmärker sig med sitt budskap om soul, sex, pumpande bas och fräcka blåssektion samt ett framträdande i högt tempo med party som ledord!

   

Soulbox har som tidigare nämnts en lång erfarenhet av alltifrån små som stora tillställningar. De är måna om att alltid göra ett oförglömligt framträdande och lägger stort fokus på kundernas välbefinnande.

Soulbox har fått ett stort antal med tackbrev från både arrangörer och kunder som velat visa sin uppskattning för genomförda events. Soulbox är ett partyband som alltid levererar!

 
LÄNKAR:

Musikvideo
 


   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS