Musik Lista

The Soul Band
Soul, Disco, FunkThe Soul Band är ett komplett 9-manna partyband som blandar de bästa coverlåtarna från 70-, 80- & 90-talet. De spelar soul, disco och funk - musik som alla gillar - med hög energi och en utstrålning som är på topp.

Med sin blåssektion bestående av trumpet, saxofon och trombon utmärker sig The Soul Band genom att låta som ett riktigt soulband skall låta. Vad vore klassiska hits av t. ex. James Brown och Earth Wind & Fire utan detta?

The Soul Band har alltid gästerna i fokus och med sin engagerande och genomarbetade show lyfter de varje event till att bli en kväll att minnas. De har lång erfarenhet av spelningar på alltifrån krogar och privatfester till stora festivaler och företagsevent och får alltid mycket goda vitsord .

   

Med The Soul Band kommer ni och era gäster få ett fantastiskt event som det kommer att pratas länge om. Därför är också The Soul Band ett partyband som återkommande bokas från år till år av samma företag vilka kräver ett professionellt genomfört arrangemang med goda erfarenheter.

Med The Soul Band har ni grundförutsättningarna till en toppenkväll!

 
LÄNKAR:

Musikvideo
 
 

REFERENSER:

"Vissa av låtarna gör The Soul Band bättre än orginalet!"
Bengt Palmers - skivproducent och filmmusikkompositör

"Ett mycket bra band!"
Janne Schaffer - gitarrist och kompositör

"Succé igen!!"
Marianne Nordahl - eventansvarig Karolinska Sjukhuset

"Underbart duktiga musiker med bra låtval leder till en sak - succé!"
Mats R Karlsson - VD, Axel Johnson International AB

   

FÖR BOKNING OCH YTTERLIGARE INFO
KONTAKTA OSS